Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον αδελφό του, κατά τη διάρκεια καυγά

Σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Ο 35άχρονος, σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά στοιχεία, από Αστυνομική πηγή, διαπληκτίστηκε με τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο  (38 ετών) αδελφό του έξω από το πατρικό τους.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 35άχρονος, έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανόν  μαχαίρι- και τραυμάτισε  θανάσιμα, τον 38άχρονο αδελφό του, ενώ ο πατέρας τους ήταν σε άλλο δωμάτιο της ισόγειας κατοικίας και πριν προλάβει να βγει από το δωμάτιο του, ο μικρότερος γιος της οικογένειας έγινε δράστης της δολοφονιας του μεγαλύτερου αδελφού του.
Ως αφορμή της αντιπαράθεσης των δύο αδελφών φέρεται γυναίκα την οποία ο 35άχρονος θεωρούσε ότι φλερτάρει ο αδελφός του, με το θύμα να αρνείται και τη γνωριμία μαζί της .

Ο πατερας των δύο ανδρών ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Άμεση Δράση. Ο 38άχρονος διακομίστηκε σε Νοσοκομείο, με το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό να γνωματεύουν το θάνατό του. Ο 35άχρονος, μετά την πράξη του φέρεται να έχει υποστεί σοκ, και για να αποτρέψει ενδεχόμενο φυγής του ο πατέρας τους, τον κλείδωσε σε δωμάτιο της μονοκατοικίας από όπου και τον παρέλαβαν οι Αστυνομικοί .

Η Ασφάλεια, διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας.