Αγία Βαρβάρα: Παρουσιάστηκε στην ΥΑΔΑ ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης- Ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην συζύγου του

Μετέβη με το δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας, θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το πατρικό της σπίτι στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης Ελένης Α. στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ομολόγησε ως δράστης της δολοφονίας, παρέδωσε το 32άρι όπλο του εγκλήματος τρία φυσίγγια. Συνοδεία του συνηγόρου του, εμφανίστηκε (04/06-19.00) ο 75χρονος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.  Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απέδωσε σε μεταξύ τους χρόνια αντιπαράθεση για οικονομικές διαφορές, ενώ φέρεται μεταξύ άλλων στην απολογία του να έχει αναφέρει, «Πήγα στο σπίτι της για να της ζητήσω κάτι χρυσαφικά. Με απαξίωσε, θόλωσα και την σκότωσα…».

Σε βάρος του 75χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα (05/06).