Αγία Νάπα, Κύπρου: Συνέλαβαν ζεύγος Κυπρίων για το μακελειό – Όλες οι εξελίξεις

Δυο Κύπριοι προκύπτει κατά τις έρευνες των Αρχών, φιλοξένησαν τον καταζητούμενο Αλβανό και το νεκρό εκτελεστή πριν τη διάπραξη του φονικού. Το ζευγάρι έχει συλληφθεί και εξετάζεται.

image

Εξελίξεις στις έρευνες για το φονικό στην Αγία Νάπα το βράδυ της 23ης Ιουνίου, οταν πληρωμένοι εκτελεστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη Αστυνομικό και τη σύζυγό του, ενώ νεκρός από τα πυρά συνοδου του επιχειρηματία, έπεσε και ο ένας εκ των δραστών.
Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος ζεύγους Κυπρίων οι οποίοι φαίνεται να είχαν επαφές, τουλάχιστον με τους δυο εκ των εκτελεστών που έφθασαν μαζί στην Κύπρο στις 8 Μαΐου από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δυο φαίνεται να φιλοξένησαν τον καταζητούμενο Αλβανό και τον νεκρό εκτελεστή πριν τη διάπραξη του φονικού.

Οι δυο ύποπτοι νωρίτερα κλήθηκαν στο τμήμα για εξηγήσεις και αφού δεν «έπεισαν» τις αρχές, ανακριτές της υπόθεσης εκδόθηκαν σε βάρος τους ενταλματα σύλληψης.
Πρόκειται για νεαρό ζευγάρι, 30 και 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν (26/06-22.30) και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης του.
Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους.

___________

*Ντίνα Κλεάνθους/ reporter.com.cy