Αγία Μαρίνα Κορωπίου: Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε (ξανά) υπό επήρεια ο … Red Dragon 

Ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο καταγγέλλεται ότι προκάλεσε (ξανά) “υπό την επήρεια” ο … Red Dragon

Νέο σοβαρό επεισόδιο (20/11-22.30) από τον τρόφιμο ψυχιατρείου, Γιώργο Σταθόπουλο ο οποίος δηλώνει.. «Red Dragon», προκάλεσε κινητοποίηση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε  ταχυφαγείο της περιοχής ο 57χρονος υπό την επήρεια ουσιών προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο.

Ο 57χρονος, είχε συλληφθεί (05/11) από τη ΔΡΑΣΗ, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων, μετά από καταγγελία δύο εφήβων, ηλικίας 15 και 16 ετών, όταν τις προσέγγισε σε ταχυφαγείο στην πλατεία Συντάγματος και αφού έπεσε πάνω τους, άρχισε να τις θωπεύει. Οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην πλατεία Καπνικαρέας διαπίστωσαν ότι τελούσε υπό την επήρεια, και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ενώ και τον προηγούμενο μήνα (22/10) ο επονομαζόμενος “red dragon” είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για κατοχή ναρκωτικών. Πρόκειται για γνώριμο τις Αρχές ως τρόφιμος ψυχιατρείου, ο οποίος με τη συμπεριφορά του προκαλεί τακτικά επεισόδια, και συλλαμβάνεται. Μέλη δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, τον έχουν καταγράψει σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας ενώ ο ίδιος φέρεται να απολαμβάνει την “εικονική πραγματικότητα” και την πρόσκαιρη δημοφιλία που του παρέχεται.