“Τα περί “λευκής απεργίας” των αστυνομικών, τουλάχιστον ασέβεια προς το προσωπικό, μια ματιά στον καθρέφτη θα σας λύσει απορίες”

Απάντηση στα όσα διακινούνται σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και αμφιλεγόμενους διαδικτυακούς ιστότοπους, για τη δήθεν “λευκή απεργία των Αστυνομικών”, η απάντηση συνδικαλιστή – Αστυνομικού*

«Τα τελευταία 24ωρα ακούγονται κάτι περίεργα περί “λευκής απεργίας” των αστυνομικών. Ότι δεν γίνονται έλεγχοι έτσι όπως γίνονταν, ότι δεν υπάρχουν κλιμάκια και άλλα πολλά και διάφορα.. Το παραμύθι ότι και για την πανδημία και την διασπορά φταίει και πάλι η Αστυνομία, δεν έχει δράκο. Είναι τουλάχιστον ασέβεια προς το Αστυνομικό προσωπικό, που εδώ και 8 μήνες μέρα νύχτα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε όλα τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα από την πανδημία μέχρι την φύλαξη συνόρων, να ακούγονται και να διαδίδονται τέτοιες συκοφαντίες.
Αν ψάχνετε για υπεύθυνους μια ματιά στον καθρέφτη σας θα σας λύσει πολλές απορίες.
Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να το κάνετε και εσείς», διευκρινίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.