Αγ.Παρασκευή: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός για το επεισόδιο με τους Αλβανούς τους οποίους δεσμευσε με πλαστικές χειροπέδες

Μήνυση για απειλή και σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο Αλβανών εμπλεκομένων σε επεισόδιο μεταξύ τους, υπέβαλε αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/07), αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ εκτός υπηρεσίας ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης καθώς δέσμευσε δύο άντρες αλβανικής καταγωγής επιβαίνοντες σε όχημα καθώς υποστήριξε ότι είχαν προβεί σε επικίνδυνους ελιγμούς επί της λεωφόρου Μεσογείων, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να πέσει από το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ως οδηγός. Όταν τους επέπληξε του επιτέθηκαν υποστηρίζει φραστικά και το περιστατικό εξελιχθηκε σε καυγά.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, οι δύο Αλβανοί αποβιβαστηκαν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, κινήθηκαν σε βάρος  του, ενώ ο ένας τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει από το δίκυκλο του.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι προέβη σε χειροπέδιση των δύο Αλβανών καθώς εκτίμησε ότι θα εγκαταλειπαν το σημείο μετά το επεισόδιο που προηγήθηκε και την κλήση του προς την Άμεση Δράση.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέβαλε μήνυση για απειλή και σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο Αλβανών,  ενω για το επεισόδιο έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας.