Αγ.Παρασκευή: Εισέβαλλε με ρόπαλο στην ΕΡΤ

Εισέβαλλε με το όχημά του στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ, και με ρόπαλο κινήθηκε σε έξαρση ψυχικής ορμής στο λογιστήριο πριν συλληφθεί από την ομάδα ΔΙΑΣ

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι (03/06-15.30) στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όταν εισέβαλλε ο 36χρονος άνδρας με απειλή ρόπαλο πιυ κρατούσε στα χέρια του.

Ο άνδρας έσπασε τη μπάρα με το όχημά του και ανέβηκε στον πρώτο όροφο, οπου στεγάζεται το λογιστήριο, κραδαίνοντας ρόπαλο. Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και ο εισβολέας συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διακριβώθηκε οτι πρόκειται για συμβασιούχο στην ertflix ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρει, «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο. Προηγουμένως είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό».