Αγ.Παρασκευή: Δημοσιοποίηση για Παλαιστίνιο με έξι διαφορετικά ονόματα και ποινικό μητρώο, για κλοπές από οδηγούς ΤΑΧΙ (φωτο)

Με Διάταξη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών Παλαιστίνιου, δράστη κλοπών σε βάρος οδηγών ΤΑΧΙ

Συνελήφθη 920/10) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, κατηγορούμενος για ληστεία και κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και ένταλμα βίαιης προσαγωγής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με τα μέλη της να διαπράττουν ληστείες, κλοπές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Από την έρευνα Αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί – μέχρι στιγμής – μια ληστεία και 12  κλοπές από αυτοκινητιστές .

Πρόκειται για τον (επ) MOHARARBI (ον) Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα το 1987 στην Παλαιστίνη ή (επ) MOHARABBI (ον) Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα την 1-1-1987 στην Παλαιστίνη ή (επ) FAILE (ον) Marwane του Liosa και της Matk , γεννηθέντα την 28-11-1980 στη Γαλλία ή (επ) MICHEL (ον) Adam του Aosi και της Aua ,γεννηθέντα την 18-11-1983 στο Βέλγιο ή (επ) SAROLI (ον) Lopez του Mida και της Morin , γεννηθέντα την 10-1-1985 στην Αλγερία ή (επ) SARUL (ον) Lopez του Mida και της Moran , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία ή (επ) LOPEZ (ον) Saroli του Sadr και της Jtas , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία.

Ο αλλοδαπός, επιβιβαζόταν ως πελάτης σε ΤΑΧΙ και επέλεγε πάντα τη θέση του συνοδηγού. Ζητούσε από τους οδηγούς να τον μεταφέρουν σε κοντινή απόσταση με χαμηλό κόμιστρο και με σακίδιο το οποίο τοποθετούσε στα πόδια του ως κάλυψη, αφαιρούσε το περιεχόμενο που υπήρχε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου – πορτοφόλια, χρήματα, τσαντάκια, πιστωτικές κάρτες, τηλεφωνικές συσκευές κλπ-  Σε μία κλοπή σε βάρος αυτοκινητιστή έγινε αντιληπτός και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον απώθησε βίαια και αποχώρησε με τα κλοπιμαία .

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων άδικων πράξεων σε βάρος οδηγών ταξί, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της σύλληψης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6391200 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 23-4-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».