Αγ.Παρασκευή: Πλήρωμα περιπολικού συνέλαβε τους δράστες ληστείας ανηλίκων- Σεσημασμένοι για ληστείες

Ληστεία σε βάρος ανηλίκων εξιχνιάστηκε άμεσα και συνελήφθησαν από Αμεσοδρασίτες οι δράστες

Στην οδό Αιγαίου Πελάγους και Ζεφυρων στην Αγία Παρασκευή τρεις ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση (07/09-16.30) από δύο άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία τους απέσπασαν προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο ένας εκ των δραστών, μελαμψός εύσωμος με γυαλιά μυωπίας και αλυσίδα στο χέρι ενδεδυμένος με γκρί μπλούζα ενώ ο συνεργός του περιγράφηκε ξανθος γαλανοματης με κοντομανικη μπλούζα και μαύρη φόρμα.

Ύστερα από αναζητήσεις και άμεσα πλήρωμα περιπολικου* τους εντόπισε ωστόσο οι δράστες επιχείρησαν διαφυγή και ακολούθησε πεζη καταδίωξη. Με τη συνδρομή και της ΔΙΑΣ το πλήρωμα του περιπολικού προχώρησε σε δέσμευση και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ξανθό δράστη ο οποίος αντιστάθηκε ενώ ο εύσωμος συνέργός του κατάφερε να διαφύγει. Σε συνέχεια των αναζητήσεων σε ακάλυπτο πίσω από οίκημα της Αιγίου Πελάγους πληρώματα της Άμεσης Δράσης  εντόπισαν και το συνεργό του τον οποίο και συνέλαβαν.

Προηγήθηκε πάλη με το δράστη, αντιστάθηκε και συνελήφθη

Οδηγήθηκαν στο Τ. Α. όπου κατα την εξακρίβωση στοιχείων τους προέκυψε Έλληνας και ελληνο-ινδος με ελληνική ταυτότητα σεσημασμενοι για ληστείες. Οι δυο δράστες αναγνωρίσθηκαν ανεπιφύλακτα ενώ κατασχέθηκαν στη κατοχή τους τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα των ανηλίκων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

________________

*Στην Αστυνομική επέμβαση συμμετείχε, το πλήρωμα του περιπολικού Β1-3 της Γ’ αλλαγής με τη συνδρομή της ΔΙΑΣ 201 και 203