Αγ.Παντελεήμονας: Συνελήφθη Γεωργιανός που “έβλεπε” με συνεργούς του διαμερίσματα στο Π.Φάληρο

Τον “έψαχναν”  με υλικό από κάμερα ασφαλείας, ως δράστη απόπειρας διάρρηξης, οι ένοικοι πολυκατοικίας στο Π.Φάληρο, και τον συνέλαβε η ΔΙΑΣ Αθηνών στον Άγιο Παντελεήμονα

Πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών, στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Θήρας, εντόπισαν και συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας (14/11-23.30) 40χρονο Γεωργιανό, καταζητούμενος ως μέλος συμμορίας με δράση σε διαρρήξεις και κλοπές οικιών, στο Π.Φάληρο.

Ένοικοι πολυκατοικίας στο Π.Φάληρο δημοσιοποίησαν υλικό από κάμερα ασφαλείας με τους δύο επίδοξους διαρρήκτες

Ένοικοι διαμερισμάτων πολυκατοικίας στο Π.Φάληρο, δημοσιοποίησαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, με τους δύο επίδοξους διαρρήκτες, τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/11) να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες,  σε κατόπτευση των χώρων και των οικειών τους. Ενώ τύπωσαν σε αφίσες τα πρόσωπα των δύο υπόπτων ως δράστες διάρρηξης και τις θυροκόλλησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι -όπως αναφέρουν σε δημόσια συζήτηση που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα- τις είχαν αφαιρέσει .

Το βιντεοληπτικό υλικό είχαν δει και τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών, και αναγνώρισαν τα χαρακτηριστικά του υπόπτου, στον 40χρονο Γεωργιανό, τον οποίο προσήγαγαν ως ύποπτο. Από τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκε ως ο καταζητούμενος, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε απασχολήσει για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, και συνελήφθη.

Άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου σε συνέχιση της προανάκρισης, ενώ οι συνεργοί του Γεωργιανού αναζητούνται .