Αγ.Παντελεήμονας: Εντοπίστηκε η έφηβη για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση- Είχε ακολουθήσει το Αλβανό Ρομά “lover boy”

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η έφηβη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους της από την Δυτική Αττική, ενώ έχουν λάβει ενημέρωση και οι γονείς της καθώς μεταφέρεται στο ΑΤ Περιστερίου

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με φίλη της Ρομά, εντοπίσθηκε η 15χρονη Φ.Γ, για την οποία είχε δηλωθεί (19/04-19.00) εξαφάνιση από την οικία της, και είχαν ενημερωθεί οι Αρχές. Σύμφωνα με ενημέρωση του nantiaReport.gr από αστυνομική πηγή, η έφηβη Φ.Γ είναι καλά στην υγεία της. ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οι οποίοι την εντόπισαν στο σπίτι που την είχαν μεταφέρει, την οδηγούν στο ΑΤ Περιστερίου, όπου είχε υποβληθεί και η αρχική δήλωση εξαφάνισης. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, ήθελε την 15χρονη από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό Ρομά “ερωτά” της, να μεταβαίνουν σε νησί των Κυκάδων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, αναζητούνται δύο άνδρες Ρομά, εκ των οποίων ένας 19χρονος με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, και μαζί τη 17χρονη ομόφυλή τους, η οποία εντοπίσθηκε να συνοδεύει τη 15χρονη Φ.Γ. Όπως προέκυψε μέσω των ηλεκτρονικών επαφών που είχαν αναπτύξει, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο 19χρονος Αλβανο Ρομά, παρακινούσε τη 15χρονη, να εγκαταλείψει το σπίτι της. Το απόγευμα που εξαφανίστηκε (19/04-19.00) η ανήλικη, είχε ραντεβού μαζί του στο ΜΕΤΡΟ Ανθούπολη και μαζί με τους υπόλοιπους Αλβανο Ρομά, κατευθύνθηκε στο σπίτι όπου εντοπίσθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα .

Μαρτυρίες ανέφεραν την επαφή της 15χρονης Φ.Γ με Ρομά αλβανικής καταγωγής, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία, στο ενδεχόμενο να είχε πειστεί από άτομο μεταξύ των επαφών της, για τον «έρωτά» του, προκειμένου να την εντάξει σε κύκλωμα σωματεμπορίας. Όπως σημειώνουν στο nantiaReport.gr αστυνομικές πηγές, έχει διαπιστωθεί το τελευταίο διάστημα και στην χώρα μας, να έχει έξαρση το κύκλωμα των “loverboys”. Μέσω εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναζητούν και αναπτύσσουν επαφές με έφηβες τις οποίες “πείθουν” για τον “ερωτά” τους, και στη συνέχεια της εξωθούν να τους ακολουθήσουν και καταλήγουν σκλάβες του σεξ.

Για την υπόθεση έχει λάβει ενημέρωση και η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πρόκειται να μεταφερθεί στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, για προληπτικές εξετάσεις.