Αγ.Παντελεήμονας: Απόδραση Σομαλού με .. σαγιονάρες (ΦΩΤΟ)

Αναζητήσεις σε όλους τους τομείς του κέντρου πόλης της Αθήνας,  για το δραπέτη

Ο 21άχρονος ξερακιανός Σομαλός Κ.Μ, με τη χαρακτηριστική “χαίτη” στο ξυρισμένο του κεφάλι , ντυμένος με τζιν παντελόνι και μπλε tshirt, με υποδήματα .. σαγιονάρες, διέφυγες της προσοχής  (280/09-17.00) και απέδρασε από την Αστυνομική συνοδεία, στη συμβολή της Χεϋδεν (Παιωνίου) με τη Μιχαήλ Βόδα .

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ο δράστης κατάφερε να αποδράσει μέσα από συμβατικό όχημα της Ασφάλειας κατά τη μεταγωγή του από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων στο Τμήμα της Κυψέλης, προκειμένου να κρατηθεί καθώς είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Όπως ανέφεραν στην Υπηρεσία τους οι Αστυνομικοί τελευταία οπτική επαφή είχαν με τον δραπέτη να διαφεύγει προς την Αχαρνών .

Ο ύποπτος έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών

Από τις ίδιες Αστυνομικές πηγές ο Σομαλός, προσδιορίζεται γνώστης της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας καθώς, στις πιάτσες και τα κρησφύγετα σε παλαιά κτήρια τα οποία τελούν υπό κατάληψη ως χώροι παράνομης διαμονής λαθρομεταναστών .

Άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις και από το προσωπικό του Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της απόδρασης του δραπέτη, καθώς και από τα πληρώματα της “Ζ”, της ΔΙΑΣ και τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης του τομέα κέντρου  Αθηνών,  στην ευρύτερη περιοχή του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας, για τον εντοπισμό του Σομαλού.