Αγ.Δημήτριος: Δολοφόνησε την αδελφή του, άφησε χειρόγραφο και κατέληξε με αυτοχειρία

Έντονα ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο δράστης και αυτόχειρας και η έντονη ανησυχία που είχε δημιουργήσει στο μυαλό του, στο ενδεχόμενο θανάτου του, τον οδήγησε στη δολοφονία της αδελφής του και κατέληξε με αυτοχειρία.

Τα δύο αδέλφια εντοπίσθηκαν νεκρά στο διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου (22/02), όταν ανιψιός των δύο αδελφιών, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, ενώ τους αναζητούσε, όταν οι κλήσεις του έμεναν αναπάντητες, επικοινώνησε με γείτονα, ο οποιος τους αναζήτησε, εντόπισε τα πτώματα και επικοινώνησε με την Αστυνομία.

Ο 66άχρονος συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, με διάγνωση μανιοκάταθλιψης- σύμφωνα με την αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος- έπληξε θανάσιμα με μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος την 62άχρονης αδελφής του, μέσα στην κουζίνα. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι μεσα στο υπνοδωματιο αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό, και τα χέρια.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν σε δωμάτιο του διαμερίσματος ιδιόχειρο σημείωμά του δράστη και αυτόχειρα

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές, στο χειρόγραφό του ο 66άχρονος, απευθύνεται και ζητάει συγχώρεση από το Θεό για “το κακό που έκανε στην αδελφή του και στον εαυτό του”. Σε άλλο σημείο του σημειώματος που εντόπισαν οι Αστυνομικοί φερεται να περιγραφεί το χρόνο μετά την καρδιολογική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί αναφέροντας ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον ίδιο κατάσταση που τον επιβάρυνε και ο ίδιος, κουράστηκε.

Μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Αστυνομικοί από όσους γνώριζαν τον 66άχρονο, υποστήριξαν ότι ο δράστης και αυτόχειρας εξέφραζε έντονα την ανησυχία του για το θάνατο και ο ίδιος είχε έντονη ανησυχία ότι θα πέθαινε από ανακοπή καρδιά και ανησυχούσε για το ποιος θα φροντίζε την αγαπημένη του αδελφή.