Αγ.Δημήτριος: Αφοπλισμό σε ένοπλο άνδρα- Πυροβολούσε από το μπαλόνι του στον αέρα

Άνδρες των ΕΚΑΜ αφόπλισαν τον 60αχρονο μέσα στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Δημήτριο, καθώς πυροβολούσε στον αέρα

Με έφοδο της ΕΚΑΜ αφοπλίστηκε ο ένοπλος, ο οποιος παρέμενε ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του (06/01), στον Άγιο Δημήτριο.

Ο ένοπλος άνδρας απο το μπαλκόνι του 1ου ορόφου απειλουσε να ενεργήσει αυτοχειρια

Ο 60άχρονος άντρας απο το μεσημέρι πυροβολούσε στον αέραα μεχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (06/01-23.45) οταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, και τον αφόπλισαν.

Νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, ο 60άχρονος επιχείρησε να εισέλθει στο σπίτι της ανιψιάς του, η οποία δεν του άνοιξε, και ο 60αχρονος πυροβολησε την πόρτα, με τη νεαρή γυναίκα να απομακρύνεται από το οικογενειακό διαμέρισμα .

Άτομο με εύθραυστη ψυχική υγεία, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο “Θριάσιο”

Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Αρχικά, οι Αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος του 60άχρονου, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε και αποχώρησαν. Πυρά που έβαλε ο 60άχρονος προκάλεσαν εκ νέου κινητοποίηση των Αστυνομικών και πλήρωμα περιπολικού επέστρεψε στο διαμέρισμα.

Οι Αστυνομικοί αρχικά κάλεσαν τον ένοπλο άνδρα να παραδώσει το όπλο, ενώ εκείνος εξακολουθούσε να μη συνεργάζεται, χωρις να ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ.

Όπως μαρτυρούν συγγενείς του, ο 60αχρονος, είναι άτομο με εύθραυστη ψυχική υγεία και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν (2012) στο “Θριάσιο”, όταν επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος της ανιψιάς του .

Ο 60άχρονος αφοπλίστηκε και συνελήφθη .