“Αυτό το άσυλο ιδεών προστατεύεται από ένα πορτακι”;

Με αφορμή τα επεισόδια κατά την 45η εκδήλωση από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, σχόλιο Αστυνομικού διμοιρίας της ΘΣΝ

“Άλλη μια 17 Νοεμβρίου πέρασε στην ιστορία.. Δε θα γράψω στο ίδιο έργο θεατές. Δε θα πω άλλο ασκήσεις επί χάρτου άλλο υλοποίηση.
Θα σταθώ σε αυτά που εκστομούσε η πλειονότητα των πρωταγωνιστών των σημερινών επεισοδίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης: “Γ@μω την ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ. Γ@μώ τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΎΝΗ ΣΑΣ”.
Έτσι για να βγαίνουν οι μάσκες στα fullface σε όλα αυτά που αναρωτιούνται ποιοί βρίσκονται πίσω από όλα. Μόνοι τους αποκαλύπτονται. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και αναρωτιέμαι: αυτό το άσυλο ιδεών προστατεύεται από ένα πορτακι;.. Αυτό θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων;;

Έτυχε να πετύχουμε στο δρόμο στην οδό Μητροπόλεως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κύριο Παρασκευοπουλο.

Αλγεινή εντύπωση;;; ούτε ένα βλέμμα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης.. Μα πιο πολλά στον αδερφό που άρπαξε μπροστά στα μάτια μου τη σημαία που πήγε να καεί.

Ξέρω δε θα βραβευτείς.. ξέρω αγαπάς αυτό που κάνεις. Και το έκανες από αγάπη στην πατρίδα. Και δεν είσαι φασίστας. Απλά έκανες αυτό που όλη η Ελλάδα ήθελε να κάνεις.
Να υπερασπιστείς αυτό για το οποίο ορκίστηκες..
Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ, Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονικης, Μέλος ΑΣΠΑ