Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς της Μαρίας Ειρήνης

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας Ειρήνης, οι οποιοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και ζήτησαν και έλαβαν αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων.

image

Ζήτησαν και έλαβαν αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων κι ετσι αφέθηκαν ελεύθεροι οι γίνεις της 3,5ετών Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη, η οπια αναστάτωσε το πανελλήνιο με την “εξαφάνισή της, με δικάσιμο για τις 6 Μαϊου.
Ο άνεργος ναυτικός και η μητέρα των δύο ανηλίκων από τον Πειραιά, κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.
“Αυτο που συνέβη θα μπορούσε να συμβεί σε όλους. Για ενα λεπτό οι γονείς χάνουν απο την προσοχή τους τη μικρή. Αμέσως κινητοποιήθηκαν, έκαναν οτι θα εκανε οποιοσδηποτε, πήγαν στο τμήμα έδωσαν περιγραφή. Κινητοποιήθηκαν ΕΜΑΚ, Ερυθρός Σταυρός. Αποκλείεται να έφυγε απο το σπίτι και να κινήθηκε μόνος του το παιδί. Κάποιος το πήρε και το άφησε στο σημείο εκείνο. Αποκλείεται να περπάταγε και να μην το είδαν ανθρωποι. Άρα καποιος το πηρε και το άφησε εκει” ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος των γονέων της ανήλικης, Σταύρος Γεωργόπουλος.

image

Με εντολή της Εισαγγελέως ανηλίκων, η Μαρία-Ειρήνη παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ αναμένει τα πορίσματα των κλινικών παιδοψυχολόγων, παιδιάτρων και κοινωνικών λειτουργών που εξέτασαν τη μικρη και μένει να αποφανθεί η επιστροφή της στο οικογενειακό περιβάλλον ή αναδοχή της επιμέλειας της.