ΑΕΚ ΟΣΦΠ σε αριθμούς..αστυνομικών δυνάμεων: “300Αστυνομικοι: 12 διμοιριες, 14 ομάδες ΔΙΑΣ, στατικη, ασφαλεια και τροχαια”

Το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΟΣΦΠ ΑΕΚ, “έκλεισε” τον πολυσυζητημένο κύκλο αγωνιστικών για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διάθεση των Αστυνομικών δυνάμεων για “τη διασφάλιση της ομαλή διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα”, ίσως θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις τους εμπλεκόμενους φορείς..

image

Στα παραλειπομενα του χθεσινου τελικου ειναι το μεγεθος των αστυνομικων δυναμεων που χρησιμοποιηθηκαν για αυτον.
Συμφωνα με υπολογισμους για τους τετρακοσιους οπαδους των δυο ομαδων διατεθηκαν περιπου τριακοσιοι αστυνομικοι.
Διατεθηκαν εφτα διμοιριες ΥΑΤ, πεντε διμοιριες ΥΜΕΤ, δεκατεσσερις ομαδες Διας, στατικη δυναμη, ασφαλεια και τροχαια.
Ουτε τελικο παιδων δεν μπορουν να κανουν χωρις την παρουσια Αστυνομιας.
Ένα ευχαριστω,φυσικα δεν ακουσαμε απο κανεναν….
****
Τελικός κυπέλλου με 300 θεατές. Παρόλα αυτά γι’ αυτούς τους 300 απασχολήθηκαν 7 διμοιρίες και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι ως στατική δύναμη. Σα να μην έφτανε αυτό κάποιοι έκριναν σκόπιμο να παρατείνουν το ωράριο για τις απογευματινές διμοιρίες. Για ποιό λόγο άραγε, δεν μπορεί να μας το εξηγήσει κανείς. Σκεφτείτε τί θα γινόταν αν το γήπεδο ήταν γεμάτο. Οι εξηγήσεις που έχουν δώσει στο σωματείο, σε ανάλογα περιστατικά που αφορούν τα ωράρια, είναι τουλάχιστον αστείες ( παρόλα αυτά είναι έγγραφες και φέρουν υπογραφές ). Δυστυχώς εδώ που έχουμε φτάσει κι αφού δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ωράρια και συνθήκες εργασίας, ο μόνος δρόμος είναι η λήψη από μέρους μας δραστικότερων μέτρων. Ορισμένοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τί έχει συμβεί τις προηγούμενες ημέρες ούτε τί θα γίνει τις επόμενες ( για να μη ξεχνάμε την μετακίνηση των τεσσάρων συναδέλφων μας )…
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
______
*ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ