Αδωνις Γεωργιάδης για Εξάρχεια: Θα ήθελα να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα

Την προτεραιότητα της Κυβέρνησης να λήξει το άβατο στα Εξάρχεια, επεσήμανε μετά τα σοβαρά επεισόδια που προηγήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, σε βαρος Αστυνομικών ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ως«τρομοκρατική επίθεση» ανέφερε την καταδρομική δολοφονική επίθεση με μολώτοφ κάτά Αστυνομικών στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

«Έχουμε μεγάλη πρόοδο. Πολλά κτίρια που ήταν υπό κατάληψη έχουν απελευθερωθεί. Πολλές φορές η αστυνομία έκανε επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ως πολίτης και πολιτικός σας λέω ότι θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα στο βίντεο που είδα και να μπαίνει. Επί της αρχής εγώ θέλω μία αστυνομία που όταν θέλει να μπει σε έναν χώρο να κάνει έλεγχο να μπαίνει», σημείωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το βιντεοληπτικό υλικό που δικαινήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα με Αστυνομικόυς της ΟΠΚΕ εξω από το καφενείο της Τσαμαδού, με περισσότερα από 30άτομα να βρίσκονται κλειδωμένοι στο εσωτερικό του.

 

«Χθες πράγματι αυτή η επίθεση στους αστυνομικούς δεν ήταν για σόου ήταν μία δολοφονική επίθεση τρομοκρατική επίθεση και κατά τη γνώμη μου πρέπει να σκεφτεί η κυβέρνηση όλα αυτά να μπουν στον αντιτρομοκρατικό νόμο. Να τελειώνουμε. Γιατί όταν κάποιος πετάει μολότοφ στο κεφάλι κάποιου αυτό είναι τρομοκρατική ενέργεια. Δεν είναι βανδαλισμός», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Μέχρι τώρα ο κ. Χρυσοχοϊδης στη διαχείριση των Εξαρχείων και της τάξης είναι παρά πολύ καλός. Τώρα ζούμε την περίοδο που όλο αυτό το σύστημα αντεπιτίθεται. Το κράτος θα κάνει την δουλειά του» σημείωσε μεταξύ άλλων.