ΗΣΑΠ Μοναστηράκι: Κατέληξε κατά τη μεταφορά του ο αλλοδαπός στα τραύματα από μαχαίρι που δέχθηκε

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραυμάτα που του προκάλεσε το μαχαίρι του δράστη της επίθεσης σε βάρος του ο αλλοδαπός άνδρας από τον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι.

Στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” υπέκυψε στα τραύματά του, ο αλλοδαπός ο οποίος κατέρρευσε στον Ηλεκτρικό Σταθμό (ΗΣΑΠ) στο Μοναστηράκι, όταν δέχθηκε πλήγματα με μαχαίρι στο μηρό, με το δράστη να διαφεύγει.

Το θύμα φέρεται να έιχε δεχθεί πλήγμα με μαχαίρι και να έφερε βαθύ τραυμα στον μηρό που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Σε αναζήτηση των αιτιών τη συμπολοκής, σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, του NantiaReport.gr ειχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, επεισόδιο μεταξύ “χρήστη” και αλλοδαπών όταν τον καταδίωξαν και τον προπηλάκισαν γιατι νωρίτερα έκανε τη φυσική του ανάγκη έξω από το μαγαζί που διατηρουν στην περιοχή. Με την παρέμβαση της ΟΑΜΑ, το επεισόδιο έληξε, ενώ διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των εμπλεκομένων έφεραν αποφυλακιστήρια και εξιτήριο από Ψυχιατρικό Κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνέχεια του επεισοδίου, η συμπλοκή το μεσημέρι (08/11) μεταξύ αλλοδαπών και τοξικομανών, με το θύμα να έχει καταφύγει  στον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, όπου και κατέρρευλε λόγω της αιμορραγίας, ανάμεσα σε ανυποψίαστους επιβάτες.

Κατά τη μεταφορά του αλλοδαπού στο Γ.Γεννημάτας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βαθύ τραύμα στο μηρό, ενω εντόπισαν  ευρήματα ανευρυσματος κοιλιακης αορτης. Λόγω της πολυπλοκότητας του περιστατικού, και χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου, απέστειλαν το πτωμα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροτομή.

Οι Αστυνομικοί, από τις κάμερες ασφαλείας του Σταθμού και της ευρύτερης περιοχής αναζητούν την αλληλουχία των γεγονότων ως τη στιγή της επίθεσης, σε μια προσπάθεια να προσδιορίσουν το δράστη  και τις συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού του θύματος.