“Αδιάφθοροι” σε μαγαζιά στο Γκάζι, που απασχολούν ενστόλους- Συνελήφθη νεαρή Αστυνομικός|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Συνελήφθη νεαρή Αστυνομικός, να εργάζεται “παράλληλα” σε κλαμπ, στο Γκάζι. Καταγγελίες των σωματείων σερβιτόρων, για Αστυνομικούς οι οποιοι συμπληρώνουν τα εισοδήματα τους σε τέτοιες επαγγελματικές ενασχολήσεις.

image

Η υπόθεση τραυματισμού Αστυνομικού ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δέχτηκε τα πυρά αγνώστου έξω από κλαμπ της οδού Βουτάδων στο Γκάζι, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και “φούσκωσε” τις έρευνες των αδιάφθορων για την παράνομη απασχόληση αστυνομικών είτε ως πορτιέρηδες, είτε ως σερβιτόροι.
Χωρίς ακόμη η έρευνα να συσχετίζεται με τον τραυματισμό από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού, οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι χθες πιάστηκε νεαρή αστυνομικός που υπηρετεί σε κεντρικό τμήμα της Αθήνας, να εργάζεται παράνομα σε κλαμπ της οδού Περσεφόνης στο Γκάζι.
Εκτός από την αστυνομικό συνελήφθη ο υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ όπως επισημαίνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, κλιμάκια των αδιάφθορων κάνουν σαρωτικούς ελέγχους μετά από πληροφορίες αλλά και καταγγελίες σωματείων σερβιτόρων, πως πολλοί αστυνομικοί συμπληρώνουν τα εισοδήματα τους σε τέτοιου είδους επαγγελματικές ενασχολήσεις.


*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport