“Άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει”

Καταδικασμένος σε 11 ισόβια για τα τρομοκρατικά εγκλήματα και τις εκτελέσεις της 17Ν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά από 8χρονια εγκλεισμού, λαμβάνει διήμερη αδεια από τον Κορυδαλλό. Η απόφαση του Συμβουλίου της Φυλακής δεν έμεινε ασχολίαστη από το γιο θυματος τρομοκρατικής δολοφονίας.

“Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της.

Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι.” σχολίασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς και γιος τους θύματος στα πυρά του “φαρμακοχέρη” τις 17Ν, Παύλου Μπελογιάννη, Κώστας.