Αχαρνές: Καταδρομική από Ρομά, βανδάλισαν λεωφορείο του ΟΑΣΑ- Συλλήψεις από την Άμεση Δράση

Καταδρομική επίθεση με βανδαλισμούς και προπηλακισμό επιβατών εντός λεωφορείου του ΟΑΣΑ που εκτελεί δρομολόγιο στην Δυτική Αττική στην περιοχή των Αχαρνών, κατήγγειλαν πολίτες και πληρώματα της Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε συλλήψεις

Το βράδυ της Παρασκευής (18/03) σύμφωνα με καταγγελία στο NantiaReport.gr, οργανωμένη ομάδα περίπου 30μελών της “ευπαθούς ομάδας” πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής των Αχαρνών, επιβιβάστηκαν στη στάση “Καραβου”, στο τελευταίο δρομολόγιο του “735”. Χωρίς μάσκες υγειονομικής προστασίας ενώ τα κρούσματα αυξάνονται το τελευταίο διάστημα στην Αττική, και χωρίς να καταβάλλουν το αντίστοιχο εισιτήριο, προκάλεσαν βανδαλισμούς στα ακυρωτικά μηχανήματα εντός του λεωφορείου, και προπηλάκισαν επιβαίνοντες.

Η αντίδραση του οδηγού ήταν άμεση και ενημερώθηκε το Σταθμαρχείο ενώ πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία. Οι δράστες αποβιβάστηκαν στη στάση “Παναγία Γρηγορούσα” των Αχαρνών, ωστόσο η άμεση επέμβαση των πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ – όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr- με άφιξη στο σημείο εντός πενταλέπτου, μετά από καταδίωξη είχε αποτέλεσμα με δέκα συλλήψεις.  Ωστόσο καθ’ υπόδειξη των Ρομά δραστών, όπως σημειώνεται, την ευθύνη απέδωσαν και ανέλαβε ανήλικος ομόφυλός τους, καθώς όπως γνωρίζουν.. δεν θα έχει νομικές κυρώσεις.