Αχαρνές: Δύο Ρομά συνελήφθησαν για ένοπλο επεισόδιο στον προαύλιο χώρο Ιερού Ναού- Έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για ανθρωποκτονία

Eξιχνιάστηκε η ένοπλη συμπλοκής στον προαύλιο χώρο Ιερού Ναού Αχαρνών και συνελήφθησαν δύο Ρομά οι οποίοι διατηρούν ποινικό μητρώο

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (29/09) στον προαύλιο χώρο Ιερού Ναο στις Αχαρνές, σε μεταξύ τους επεισόδιο,  οι δύο συλληφθέντες αντάλλαξαν πυρά. Πρόκειται για δύο Ρομά 36χρονων και 35ετων, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Οι δυο Ρομά είχαν συνάντηση στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού, με σκοπό να επιλύσουν προσωπικές τους διαφορές. Καθώς ο 35χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, έχοντας ξεχάσει στο τραπέζι το τσαντάκι του στο οποίο είχε περίστροφο, ο 36χρονος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στην κνήμη. Στη συνέχεια ο 35χρονος, αφού ανέκτησε το όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο στο κεφάλι.

Ο 36χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ και ο 35χρονος μεταφέρθηκε από τους οικείους του σε άλλο νοσοκομείο.

Οι δύο Ρομά συλληφθέντες -κατά περίπτωση- έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία, συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνηση ναρκωτικών.