Μοσχάτο- Κολωνός: Διπλό χτύπημα με κλεμμένο ΙΧΕ σε pizzaρία και ταχυφαγείο με τους δράστες να διαφεύγουν

Τους δράστες διάρρηξης με τη μέθοδο της θραύσης τζαμαρίας με όχημα, αναζητά η ΕΛΑΣ

Τα ξημερώματα τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικα τους με κουκούλες, προχώρησαν σε διπλό χτύπημα. Το Modus Operadi των κακοποιών, παραπέμπει στη δράση της εγκληματικής οργανωμένης ομάδας, που διέπραττε διαρρήξεις καταστημάτων, διεμβολίζοντας με παλαιού τύπου αυτοκίνητα τις τζαμαρίες στις προσόψεις επιχειρήσεων, με στόχο εμπορεύματα και χρήματα από τις ταμιακές μηχανές, και εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ προβαίνοντας σε επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο περιστατικά συνεχίζουν να κακταγράφονται στο Αστυνομικό Δελτίο.

Με το παλαιού τύπου Audi οι δράστες, διεμβόλισαν πρόσοψη καταστήματος (06/11-02.20) τη τζαμαρία στο παραρτημα αλυσίδας πιτσας, στην οδό Σιώκου στον Κολωνό και επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο. Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στη τζαμαρία, ενεγοποιήθηκε ο συνεγερμός, και οι δράστες εγκατελειψαν την απόπειρα και διέφυγαν.
Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τις περιγραφες αυτοπτών και υλικό από κάμερες ασφλαειας, απόπειρα εισβολής, σε άλλο κατάσταση γρήγορου φαγητού στην Π.Ράλλη στο ύψος Μοσχάτου -Ταύρου, από τους επιβαίνοντες στο παλαιού τύπου αυτοκινήτου. Αν και ενημερώθηκαν όλα τα πληρώματα νυχτερινής περιπολίας της Αμεσης Δράσης, ωστόσο, δεν εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες οι οποίοι διαφεύγουν και αναζητούνται.

Η Ασφάλεια Αττικής, έχει αναλάνει τις έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.