“Η Αστυνομια ειναι μεχρι ενα σημείο μετα πας σπιτι σου ξεκουράζεσαι και απολαμβάνεις τους κόπους σου, δεν την περνεις μαζι σου”

Σχόλια και αντιπαραθέσεις προκάλεσε η επιστολή του εα Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ και εμπνευστή της ΔΕΛΤΑ, Γιώργου Σταύρακα .

Η επιστολή στο ΣΕΦΕΑΑ του εα Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ και εμπνευστή της ΔΕΛΤΑ, Γιώργου Σταύρακα. Η παράθεση ενστόλου όπως σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα.

“Τα λεει οπως τον συμφερει ο εν λογω κυριος πρώην αξιωματικος…!!!! Αυτο εγινε οταν ο ΓΑΔΑ ήθελε να κανει επιχείρηση μεσα στα εξαρχεια για να γινει μια κατάσβεση φωτιάς και στο κέντρο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ηταν ενας αρχιφύλακας παραγωγικός τοτε (δηλ με εξετάσεις) και έδωσε εντολή ο ΓΑΔΑ και ο αρχιφύλακας δεν την εκτέλεσε και πηρε τον διευθυντή του τοτε τον κύριο Σταυρακα και και η επιχείρηση δεν εγινε ποτε!!! Και ρωτώ: υπηρχε άρνηση διαταγής; Υπηρχε προβλημα ιεραρχίας ; Για να λεμε την αληθεια και Οχι οπως μας συμφερει…. και πλεον ο εν λόγω πρώην αξιωματικος και νυν πολίτης ειναι συνταξιούχος τι ακριβώς θελει; Η αστυνομια ειναι μεχρι ενα σημείο μετα πας σπιτι σου ξεκουράζεσαι και απολαμβάνεις τους κόπους σου δεν την περνεις μαζι σου”!!!