Λιβαδειά: Καταγγελία για Αξιωματικό της Τροχαίας- “Κινείται ανάποδα σε μονόδρομο με ανασφάλιστο από τριετίας μηχανάκι”

Καταγγελία με στοχευμένη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, “δείχνει” επίμεμπτη συμπεριφορά Αξιωματικού της ΕΛΑΣ Υπηρεσίας της Βοιωτίας

Με στοχευμένα δημοσιεύματα από διαρροή, στον ηλεκτρονικό τοπικό τύπο, αποτυπώνεται σε βιντεοληπτικό υλικό, Αξιωματικός της Τροχαίας Λιβαδείας- όπως αναφέρεται – να κινείται ανάποδα σε μονόδρομο με ανασφάλιστο δίκυκλο που κατέχει. Σύμφωνα με την καταγγελία , το μηχανάκι ιδιοκτησίας του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, προκύπτει ως ανασφάλιστο για τρία τουλάχιστον χρόνια.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, καθόλου αιφνιδιασμένη, σε δημόσια ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει ότι «Σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν αδικήματα του ΚΟΚ και συγκεκριμένα ανασφάλιστη μοτ/τα και κίνηση σε μονόδρομο, τα οποία (σύμφωνα με το δημοσίευμα) έχουν τελεσθεί από αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων οργάνων ώστε να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη σοβαρή καταγγελία. Σε περίπτωση δε κατά την οποία αποδειχθεί αληθές το περιεχόμενο της ανωτέρω κα… Δείτε περισσότερα».

Τα καταγγελτικά στενευμένα δημοσιεύματα καταλήγουν με τα ίδια ερωτήματα, «Και διερωτάται εύλογα ο απλός πολίτης. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, δεν ισχύει για τον συγκεκριμένο αξιωματικό της Τροχαίας; Προφανώς, ο αρμόδιος Υπουργός και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οφείλουν να ελέγξουν άμεσα, εάν ισχύουν τα όσα καταγγέλλονται, γιατί τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν ανεπανόρθωτα το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και φυσικά προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».

Να σημειωθεί ότι από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται σε αντιπαράθεση με στοχευμένα δημοσιεύματα κατά του  ο Διοικητής της Τροχαίας Λιβαδειάς, για υπηρεσιακό θέμα με Αρχιφύλακα της Υπηρεσίας του.