Σεπόλια: Συνελήφθη με ένταλμα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτέλεση εντάλματος εμπλεκόμενου στην υπόθεση

«Κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση» συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 55χρονος ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων .

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( laptop), δύο υπολογιστές tablet, τρεις φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού ( USB ), σκληρός δίσκος, κάρτα μνήμης και το κινητό τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, πρόκειται για εκτέλεση εντάλματος στα στοιχεία 55χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την 12χρονη κατά την εξέταση της η οποία ανέφερε ότι είχαν ολοκληρώσει δύο “ραντεβού βιασμού” σε προγραμματισμένες συναντήσεις τους στα Σεπόλια. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες, για προπονητής ομάδας ποδοσφαίρου, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει ομάδα 6×6 η οποία -πρόσφατα – έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο κατηγορούμενος ήταν μεταξύ των 16ανδρων οι οποίοι έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες και έχουν καταθέσει ενόρκως για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης μαθήτριας στα Σεπόλια. Τότε είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε συναντηθεί με την ανήλικη, και είχε μόνο συνομιλήσει μαζί της στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.