Φθιώτιδα: Νεκρός οδηγός αγροτικού- Εξετράπη της πορείας του κι έπεσε από γέφυρα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα οδηγό αγροτικού οχήματος ο οποίος έχασε τον έλεγχο εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα με θανατηφόρα κατάληξη

Στο 37ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, λίγο μετά τη διασταύρωση Παλαιοβράχας και πριν τη Βίτωλη (35/10-07.20), 4Χ4 αγροτικό όχημα με 38χρονο οδηγό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του γέφυρας πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Κατά την πτώση του οχήματος ο οδηγός τραυματίσθηκε σοβαρά και απεγκλωβίστηκε νεκρός από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Μακρακώμης, που μετέβησαν στο σημείο.

Ο 38χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στον Άγιο Γεώργιο οτςνντο όχημά του, βρέθηκε εκτός δρόμου. Πρόκειται για ένα από τα πέντε παιδιά του Εποχικού Πυροσβέστη Σύρου Δημόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του (28/06 2021), κατά τη διάρκεια πλήρωσης δεξαμενής καυσίμων πυροσβεστικού οχήματος στην Π.Υ. Μακρακώμης.

Ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εργάζεται στην Π.Υ. Μακρακώμης και ήταν βάρδια και ενημερώθηκε στην υπηρεσία για το θάνατο του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.