Ραφήνα: Παρενόχλησαν τη φίλη του, τους παρατήρησε και η παρέα των Αλβανών του έστησε ενέδρα θανάτου- Αλβανός με σιδερογροθιά τον χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε

Την παρέα των Αλβανών που επιτέθηκαν και χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι επιφεροντας το θάνατο θαμώνα του συνοικιακού μπαρ στην πλατεία της Ραφήνας αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Ο 42χρονος Δημήτρης Κόρδας, κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» καθώς σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών,  έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε από την πλατεία Ραφήνας τον 42χρονο μετά από επεισόδιο σε μπαρ της πλατείας Ραφήνας τα ξημερώματα της Κυριακής (26/06).

Κατά την προανάκριση της Ασφάλειας απο μαρτυρίες θαμώνων προέκυψε ότι ο 42χρονος Δημήτρης Κόρδας διασκέδαζε με φίλη τού, και ενα ακομα ζευγάρι στο στεκι του, το μπαρ “Sante Rock Bar”, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Στο ίδιο μαγαζί όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής έχουν μετατρέψει ως σημείο συνάντησης Αλβανοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δημήτρης Κόρδας διέμενε στην παραλία του Μαραθώνα κι εργαζόταν ως οδηγός σε θερμοκήπια, μεταφέροντας φυτά σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο με φίλους του τις Παρασκευές και τα Σάββατα είχαν προγραμματισμένο ραντεβού στο στέκι της πλατείας Ραφήνας.

Λόγω της βροχής η παρέα του Δημήτρη Κόρδα, δεν ειχε μαθευτεί στο μαγαζί,  ωστόσο ο 42χρονος πήγε, ήπιε το ποτό του με φίλη του και ενα ακόμα ζευγάρι, ωστόσο φέρεται η γυναίκα να αποχώρησε σχεδόν μισή ώρα πριν το αιματηρό επεισόδιο. Πρίν φύγει ο 42χρονος, στην τουαλέτα του “Sante Rock Bar”, διαπληκτίζεται με έναν από τους Αλβανούς της πενταμελούς παρέας. Ενω πλήρωσε και ετοιμάστηκε να βγει από την επιχείρηση, οι πέντε Αλβανοί, κουτσαβάκια και ταραξιες της περιοχής, ώθησαν τον 42χρονο έξω από το μαγαζί. Στη συμπλοκή που ακολούθησε εκ των Αλβανών της παρέας με σιδερογροθιά κατάφερε πλήγμα στο κεφάλι του Δημήτρη Κόρδα και τον τραυμάτισε βαρύτατα στο κεφάλι και το σώμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (26/06-02:05) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» όπου διασωληνώθηκε. Παρά την ιατρική φροντίδα,  ο 42χρονος Δημήτρης Κόρδας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν οτι οι Αλβανοί δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Βιντεοληπτικό υλικό εχει καταγράψει το όχημα διαφυγής της παρέας των Αλβανών από το σημείο της φονικής συμπλοκής.  Προανάκριση για τη δολοφονία του 42χρονου Δημήτρης Κόρδα, διενεργεί η Ασφάλεια.