Ραφήνα: Νεκρός μετα απο επίθεση παρέας Αλβανών, θαμώνας συνοικιακού μπαρ- Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο κλινικά νεκρός

Στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» κατέληξε θαμώνας μπαρ στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας μετα απο επεισόδιο με παρέα περίπου δεκα Αλβανών γνωστών στην περιοχή για επεισόδια και φασαρίες, ενώ συνόδευε φίλη του

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης,  ο 42χρονος  Δημήτρης Κόρδας διασκέδαζε με φίλη του στο μπαρ “Sante Rock Bar”, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας (26/06-02.05). Για αδιευκρίνιστη – μέχρι στιγμής αιτία- ενδεχομένως παρεξήγηση, ο 42χρονος δέχθηκε επίθεση από παρέα Αλβανών, επίσης θαμώνες του μπαρ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 42χρονος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βαρυτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και ακατάσχετη αιμορραγία, χωρίς να ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα, υποβλήθηκεσε διασωλήνωση. Τις πρώτες πρωινές ώρες (26/06-03.10), κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν οτι ο Αλβανός οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο εχει ταυτοποιηθεί καθως καμερα εχει καταγράψει τα στοιχεία κυκλοφορίας του κατά τη διαφυγή τους από το σημείο της φονικής συμπλοκής και αναζητείται. Ενώ τα μέλη της παρέας από την Αλβανία, είναι γνωστά στην περιοχή για επεισόδια και φασαρίες που προκαλούν στις εξόδους τους χωεις αφορμή.

Προανάκριση για τη δολοφονία του 42χρονου Δημήτρης Κόρδα, διενεργεί η Ασφάλεια.