“Κλώτσησαν το φίλο του γιού μου και τον χτύπησαν στο κεφάλι με μπουκάλι, στο κέντρο της Κηφισιάς”

Την επίθεση σε βάρος της παρέας του 14χρονου γιου της, περιγράφει η μητέρα του, ενώ δεν μπορεί να διανοηθεί πώς στο κεντρικότερο σημείο της Κηφισιάς στην πλατεία Πλατανου, κανείς από τους περαστικούς δεν αντέδρασε

Οργανωμένη συμμορία, με περισσότερα από 15 μέλη, επιτέθηκε στην τετραμελή έφηβη παρέα στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, και επί 20 λεπτά, χωρίς κανείς από τους περαστικούς να αντιδράσει, χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές τους δύο εφήβους.

«Χθες το βράδυ, στις 22:00, η παρέα του γιού μου, 4 αγόρια και 2 κορίτσια , όλα 14χρονα, δέχθηκαν επίθεση από μια μεγάλη ομάδα παιδιών, 15-16 χρονών απο σχολεία της Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας. Ήταν στο πάρκο πάνω από το πάρκινγκ του Πλατάνου αρχικά και μετά τους κυνήγησαν και έξω από την Εθνική Τράπεζα χτύπησαν και κλώτσησαν έναν από τους φίλους του γιού μου και στο τέλος τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι!! Όλα αυτά στο κέντρο της Κηφισιάς και κανείς δεν έτρεξε να τα βοηθήσει!! Καμμία αστυνόμευση, επιτήρηση ειδικά στα Σαββατόβραδα με τόσα παιδιά έξω! Θέλουμε η Κηφισιά να γίνει no go περιοχή με συμμορίες που τρομοκρατούν; Γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια συμβάντα!
Πρέπει ο Δήμος να στείλει memo σε όλα τα σχολεία της περιοχής και σε συνεργασία με την αστυνομία και τις τοπικές επιχειρήσεις να προστατεύσει επιτέλους τους νεότερους πολίτες του!!», παραθέτει τα γεγονότα η μητέρα του φίλου του 14χρονου τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 14χρονοι έχουν αναγνωρίσει μέλη της συμμορίας ως τους δράστες της ληστείας. Η αστυνομία έχει λάβει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να ταυτοποιήσει ολους τους δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση. Σε ένα από αυτά, σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης, διακρίνεται η συμμορία μισή ώρα πριν, να συγκεντρώνονται στην πλατεία Πλατάνου.