ΒΑΡΗ: Σύζυγος μαχαίρωσε τη Βουλγάρα σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο σύζυγος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη Βουλγάρα σύζυγό του.

Σχεδόν ένα τέταρτο μετά τις οχτώ το βράδυ (01/05) σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, 37άχρονος Βούλγαρος έπειτα από έντονο φραστικό επεισόδιο με την 43άχρονη Βουλγάρα σύζυγό του, υπό την επήρεια μέθης, την τραυμάτισε θανάσιμα στο κέντρο της Βάρης.
Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους έξι μήνες ωστόσο οι προστριβές και οι καβγάδες μεταξύ τους, ήταν συχνόφαινόμενο. Η γυναίκα εργαζόταν σε φούρνο της περιοχής ενώ ο σύζυγός της, αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.
Ο δράστης μετά την πράξη του διέφυγε από το σημείο, ενώ πεζός βρέθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της Βάρης. Φίλος του ζευγαριού τον αναγνώρισε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν! Όπως διαπιστώθηκε, η απόφαση της 43άχρονης να φυγει απο το σπίτι και να επιστρέψει στην κατοικία στην οποία διαμένει η μητέρα η αδελφή και ο γαμπρός της, και η μήνυση που του υπέβαλε ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, δύο ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, μετά από έναν ακόμη καυγά αποδίδεται ως κίνητρο της δολοφονίας της.
Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας ενω ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Βάρης σε βάρος του οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport