Κορωπί: Ληστεία σε επιχειρηματία με αφαίρεση ποσού €120.000

Ενέδρα σε ιδιοκτήτη κατασκευαστικής έξω από την εταιρεία του στο Κορωπί με τους δράστες να πυροβολούν στο έδαφος για εκφοβισμό

Οι δύο ένοπλοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους περίμεναν τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής, στην εταιρεία του (19/12-14.00) στο 5ο χλμ. της Λ.Βάρης- Κορωπίου. Με τη άφιξή του, τον αιφνιδίασαν με έναν πυροβολισμό στο έδαφος. Ο επιχειρηματίας μετέφερε τσάντα του ποσό περίπου €120.000 και επιταγές την οποία αφαίρεσαν με βία οι δράστες.

Όπως περιέγραψε ο επιχειρηματίας, είχε μεταβεί στην τράπεζα και είχε προχωρήσει στην ανάληψη του μεγάλου χρηματικού ποσού για τις πληρωμές των ημερών, το οποίο γνώριζαν οι δράστες και του αφαίρεσαν την τσάντα . Οι ληστές επιβιβάστηκαν σε δύο δίκυκλα που ανέμεναν συνεργοί τους και αποχώρησαν από το σημείο.

Στις εκκλήσεις σε βοήθεια του επιχειρηματία, ενημερώθηκε η Αστυνομία και κατά την αυτοψία στο χώρο περισυνέλλεξαν τον κάλυκα και τη βολίδα από το όπλο των δραστών. Σε ιχνηλασία στην ευρύτερη περιοχή τα κλιμάκια της ΔΕΕ έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας  ώστε να διακρίνουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον προσδιορισμό και την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.