Πανί, Άλιμος: Έστησαν κορωνοπάρτυ και επιτέθηκαν με πέτρες στους Αστυνομικούς 

Παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε συγκέντρωση ατόμων στο λόφο Πανί στον Άλιμο εν μέσω πανδημίας

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν την κίνηση από νωρίς το απόγευμα (19/12) μηχανοκίνητης πορειας της αναρχικής συλλογικοτητας του Ρουβίκωνα απο το Βύρωνα στο κέντρο της Αθήνας και το Καλλιμάρμαρο. Ενω συγκέντρωση περίπου 300ατόμων αναφέρθηκε και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με συνθήματα και απορρίπτοντας τρικάκια, σε αντίδραση στα μέτρα που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οργανωμένη συγκέντρωση ατόμων κατήγγειλαν περίοικοι και στο όρος Πανί στον Άλιμο. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΟΠΚΕ και διμοιρία της ΥΜΕΤ καθώς υπήρχαν συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα, εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κορωνοπάρτυ.

Η παρουσία των Αστυνομικών ωστόσο για να αποτρέψουν κάθε πρόθεση προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων, και επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς με πέτρες.

Αστυνομικές πηγές του  NantiaReport.gr αναφέρουν οτι έγιναν 15προσαγωγές από το χώρο των επεισοδίων ενώ κάποιοι μέσω της οδού Ευωνύμου, τράπηκαν σε φυγή . Στους προσαχθέντες επιβλήθηκαν πρόστιμα αναφορικά με τις διατάξεις του κορωνοϊού.