9ο Συνέδριο Infocom Security| Θεματικές Ενότητες 1ης ημέρας, Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Το πρόγραμμα της πρώτης ημερας (Τετάρτη 17 Απριλίου 2019) του 9ου Συνεδρίου Infocom Security 2019

9ο Συνέδριο Infocom Security 2019 | Θεματικές Ενότητες 1ης ημέρας – Τετάρτη 17 Απριλίου

09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές

09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί

10:00 – 12:15 – 1η ενότητα

The Cybersecurity Challenges in a High Digital Density World – The Need for a Holistic Approach

Για να είναι αποτελεσματικός και παραγωγικός ένας οργανισμός ή μια επιχείρηση. στον νέο κόσμο του απόλυτου ψηφιακού μετασχηματισμού, θα πρέπει πάνω από όλα να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασφάλεια των πληροφοριακών του συστημάτων, με μια νέα σύγχρονη προσέγγιση που θα αντιμετωπίζει ολιστικά τις προκλήσεις της εποχής. Στην 1η ενότητα της 1ης ημέρας του συνεδρίου, στελέχη εταιριών Διαχείρισης Κινδύνου, Υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας, Consulting και Integrator έργων θα μας μιλήσουν για απαιτήσεις της ασφάλειας στη νέα ψηφιακή εποχή και θα αναδείξουν τις βέλτιστες στρατηγικές διαχείρισης ρίσκου και προστασίας που βασίζονται σε νέα τεχνολογικά εργαλεία και managed services.

12:15 – 13:00 – Διάλειμμα

13:00 – 15:00 – 2η ενότητα

Understanding the True Value of Cyber Protection Technologies – Future Proof and Tailor Made Solutions

Είναι γεγονός ότι όλες οι έρευνες και οι προβλέψεις για τις τάσεις στο τομέα της ψηφιακής ασφάλειας καταδεικνύουν μια συνεχή εξέλιξη των επιθέσεων, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Η εκτίμηση όλων, είναι ότι οι διαθέσιμες τεχνολογίες προστασίας, θα πρέπει πλέον να προσαρμόζονται άμεσα στην εξέλιξη των αναδυόμενων απειλών, αλλά και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού καθώς αυτός εξελίσσεται ψηφιακά. Έλληνες και ξένοι ειδικοί θα μας ενημερώσουν στη 2η ενότητα, για το πώς μπορούμε να κατανοήσουμε την πραγματική αξία των λύσεων ψηφιακής ασφάλειας της αγοράς, επενδύοντας σε τεχνολογίες που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και θα απλοποιήσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στο ψηφιακό μετασχηματισμό.

15:00 – 16:00 – 3η ενότητα

Don’t be the Next Victim of Cyber Crime – What to Do and What not to Do!

Το κυβερνοέγκλημα σε όλες τις εκφάνσεις του συμβαδίζει με τις ευρύτερες τεχνολογικές εξελίξεις και πολλές φορές βρίσκεται και ένα βήμα μπροστά. Οι επιτιθέμενοι αξιοποιούν τις τεχνολογικές τάσεις προκειμένου να διευρύνουν το πεδίο δράσης τους. Οι απειλές τύπου Ransomware, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, το cryptojacking, το Blockchain, το Social Engineering, το Phising, το AI και Machine Learning και γενικότερα η κακόβουλη χρήση του διαδικτύου, βρίσκονται συνεχώς ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας. Οι ομιλητές της ενότητας που θα κλείσει την 1η ημέρα θα αναδείξουν τις σύγχρονες μορφές του κυβερνοεγκλήματος και θα μας ενημερώσουν για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να μην γίνουμε τα επόμενα θύματα των επιτιθεμένων!

16:00 – 16:30 – Ηappy Hour – Ελαφρύ Γεύμα