Η 25άχρονη «μπέιμπι σίτερ» Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, υπογράφει ως “μέλος του Επαναστατικού Αγώνα”

Ενώπιον του Εισαγγελέα η 25άχρονη «μπέιμπι σίτερ» του 6άχρονου Λάμπρου της Πόλας Ρούπα. Σε γραπτό χειρόγραφό της, αυτοπροσδιορίζεται “μέλος του Επαναστατικού Αγώνα”.
Η 25άχρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου συνελήφθη στο σπίτι της στην Αθανασίου Διάκου στον Αγιο Δημήτριο, σε ταυτοχρονη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής (05/10)- με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα- στο σπίτι της οδού Ζαϊμη, στα ορια Ηλιούπολης. Εμφανιζόταν ως “μπέιμπι σίτερ” του 6άχρονου γιου του Μαζιωτη και της Ρούπα, Λάμπρου, και έχει καταγραφεί στο σπίτι του Αγίου Δημητρίου.

Αθανασοπούλου_ΕΑ_σπιτι

Η 25άχρονη μετήχθη το πρωί της Παρασκευής (06/01) στον Εισαγγελέα. Κατά τη μεταγωγή της, εμφάνισε χειρόγραφο στους δημοσιογράφους το οποίο δηλώνει μεταξύ άλλων, «αναρχικιά μέλος της ένοπλης επαναστατικής Οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας»

Αθανασοπούλου_ΕΑ_δηλωση

 

Κατα την προανακριτική έρευνα της Αντιτρομοκρατικής, μετά τη σύλληψή της- σε προγενέστερο χρόνο αποδίδεται “λευκή τρομοκράτης” καθως η 25άχρονη δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές,  να διατηρεί  σχέσεις και με έγκλειστα μέλη της ΣπΦ. Η σύλληψη της 25άχρονης αποδίδεται με την κατηγορία της υπόθαλψης, ωστόσο κατά την εξέτασή της, και με τα προανακριτικά ευρήματα, της αποδόθηκε και η συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Αθανασοπούλου_ΕΑ

Η 25άχρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, φερεται μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στην ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι- (Ιούλιος 2014), απο κοινού με τον 34άχρονο Αντώνη Σταμπούλο (είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο στο Βύρωνα) έκαναν τις.. “μετακομίσεις” στα κρησφύγετα και  τις γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα. Και ηταν η 25άχρονη η οποίο παρείχε συνδρομή στην Πόλα Ρούπα, για την ενοικίαση του σπιτιού στην Ηλιούπολη το Σεπτέμβριο του 2014 και του γκαράζ στον ‘Αλιμο, μετά τη σύλληψη του “λευκού Μεσολογγίτη”. Ενώ εξετάζεται η συνδρομή της στην ενοικίαση με το οίκημα που στην οδό Καλιφρονά στην Κυψέλη. Ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της σε ενέργειες και ληστείες, μεταξύ των οποίων και η ληστεία στην τράπεζα της Μαλεσίνας .