“Το οφείλουμε στη μνήμη του”|ΑΠΟΨΗ*

..”είναι από τα δεκάδες θύματα του Αστυνομικού Σώματος στο βαρύ φόρο αίματος που καταβάλλει για την εφαρμογή των νόμων και τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας”….

image

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν με την κινητοποίησή τους, στην επισκευή της επιτύμβιας στήλης στη μνήμη του υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Νεκτάριου Σάββα, ο οποίος είχε δολοφονεί στις 17 Αυγ 2009 από την τρομοκρατική οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ».
Πριν 20 μέρες περίπου είχα κάνει έκκληση για ενεργοποίηση των Ομοσπονδιών της Αστυνομίας προκειμένου να επισκευασθεί το μνημείο στον πεζόδρομο Δημητρακοπούλου στα Άνω Πατήσια, που οποίο είχε πέσει θύμα βανδαλισμού (όπως είχα ενημερωθεί από ψυχασθενή).
Αυτό που προβληματίζει είναι ότι ήταν η 3η φορά που γίνεται αυτό (Φαίνεται πολλοί ψυχασθενείς μαζεύτηκαν τελευταία) !!
Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι το μνημείο από την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε επισκευάστηκε (2Η φωτο) και αυτό νομίζω το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Έπεσε εν ώρα καθήκοντος, καθώς φύλαγε μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση του ΕΛΑ και είναι από τα δεκάδες θύματα του Αστυνομικού Σώματος στο βαρύ φόρο αίματος που καταβάλλει για την εφαρμογή των νόμων και τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας….
Το ερείπωμένο κτίριο που φαίνεται στο πίσω μέρος της φωτογραφίας φέρει την Ταμπέλα «Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων». Χρόνια τώρα στην ίδια κατάσταση….
Μάλλον στην ταμπέλα θα έπρεπε να προστεθεί «Προσοχή το Κράτος κοιμάται» !!
Συγχαρητήρια στις Ομοσπονδίες Αστυνομικών, γιατί αν περιμέναμε από τις κρατικές δομές να το επισκευάσουν μάλλον θα αναμέναμε πολύ.

______

*σχόλιο εα Αξιωματικού ΕΣ