«2021… ένα νέο, Πυροσβεστικό, έτος ξεκινάει !!!!»

Ευχές για τη νέα (Πυροσβεστική) χρονιά που διανύουμε, από τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του, ο Γιάννης Ιωαννίδης «2021… ένα νέο, Πυροσβεστικό, έτος ξεκινάει !!!! Ένα έτος, που το φιλότιμο του Πυροσβεστικού Προσωπικού, θα συνεχίσει να αποδίδει άριστα διότι αν δεν υπήρχε, τα αποτελέσματα, δεν θα ήταν τα προσδοκώμενα.
Ένα έτος, που ο έμφυτος ενθουσιασμός μας και αποδεδειγμένη αυτοθυσία μας, θα “στολίζει” 365 μέρες, το κάδρο του Έλληνα Πολίτη.
Ένα έτος, που η γνώση, η εμπειρία, η άρτια εκπαίδευση, η δυναμικότητα και η επιχειρησιακή οργάνωση των Πυροσβεστών, θα συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του Κράτους.
Ένα έτος, που οι ευθύνες μας θα είναι τεράστιες όπως και οι κίνδυνοι που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.
Ένα έτος, που θα πρέπει να τηρούμε, ΑΥΣΤΗΡΑ, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας, διότι δεν περισσεύει κανένας και οφείλουμε να επιστρέφουμε, υγιείς, στις οικογένειες μας.
Ένα έτος, που η μεγάλη Συναδελφικότητα, η φιλία & το δέσιμο μεταξύ μας, θα είναι το θεμέλιο για την άριστη διαχείριση των κρίσεων.
Ένα έτος, που θέλουμε την Πολιτεία δίπλα μας, να αναγνωρίζει όλη αυτήν την υπέρμετρη προσπάθεια που καταβάλλουμε.
Και τέλος, ένα έτος, που υποσχόμαστε ότι δεν θα ξεχάσουμε, όλους αυτούς, τους Ήρωες Συναδέλφους μας, που έπεσαν στην ώρα του Καθήκοντος, Υπεραμυνόμενοι του Ιερού Πυροσβεστικού Όρκου. Καλή Χρονιά με ασφαλείς επιστροφές», καταλήγει στο ευχετήριο μήνυμά του, ο  Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης .