110ΠΜ, Λάρισα: Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για το δυστύχημα με την παράσυρση του 20μηνών αγοριού από το όχημα της μητέρας του

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ, για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα το 20μηνών αγοράκι στελέχους της ΠΑ, σε τροχαίο δυστύχημα.

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα. 

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον Διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr η 31άχρονη Στρατιωτικός φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της στους Αστυνομικούς ότι ειχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό της τα τρία από τα πέντε παιδιά της για να τα μεταφέρει στον παιδικό σταθμό, που εδρεύει μέσα στην Πτέρυγα Μάχης. Χωρίς να το αντιληφθεί ένα από τα άλλα δύο παιδιά της, άνοιξε την πόρτα, και το 20 μηνών νήπιο αγόρι έπεσε από το όχημα, με τη μητέρα να το παρασύρει χωρίς να το αντιληφθεί έγκαιρα με τραγική κατάληξη για τη ζωή του.