ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Αθώοι ο Κ.Μπαρμπαρούσης και μέλη της ΧΑ για τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά- video

Αθώος κρίθηκε  ο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης για το επεισόδιο στην λαϊκή αγορά της πόλης του Μεσολογγίου με την ολοκληρωση της ακροαματικής διαδικασίας στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου.

Αθώοι για όλες τις κατηγορίες πρότεινε η Εισαγγελέας έδρας για όλους τους κατηγορούμενους η οποία έγινε δεκτή από τη έδρα του Μονομελους Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου (13/11 -12.00)για τα επεισόδια-στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012, στη λαϊκή αγορά της πόλης.
Σύμφωνα με το συνήγορο του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, Γιαννη Ζωγράφο, η τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου είναι πρόδηλη για το ποινικό δικαστήριο το οποίο αναμένεται να προσδιορισθεί, για το Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας -αφού όπως εξηγεί – ήταν και η μοναδική κατηγορία με την οποία ήταν αντιμέτωπος ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στην ογκοδέστατη δικογραφία και αφορά τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση και άλλα μέλη του κόμματος για τους οποίους εκδόθηκε αθωοτική απόφαση. Μετά το τέλος της ακροαματική διαδικασίας ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παραχώρησε δηλώσεις, στο onairnews.gr«Από ότι φαίνεται όλοι οι δικαστές δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι δικάζουν όπως πρέπει να δικάζουν, δηλαδή με βάση τα στοιχεία και όχι με την φαντασία κάποιου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport