ΚΟΡΩΝΗ: Σε ακυβέρνητο σκάφος 6χρονη ξεβράστηκε στη ακτή. Νεκρό εντόπισαν σε θαλάσσια περιοχή τον πατέρα της.

Η σορός άνδρα που εντοπίσθηκε (16/08) από σκάφος που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Πετρούλα, Κορωνης- Μεσσηνίας, κινητοποίησε το Λιμενικό το οποίο με τη σειρά του αναζήτησε την οικογένεια του για την αναγνώριση της σορού.
Όπως ενημέρωσαν την Λιμενική Αρχή τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου Η ενημέρωση την οποία έλαβαν ωστόσο από την οικογένεια του 50χρονου το προσωπικό του Λιμενικού, προκάλεσε κινητοποίηση αναζήτησης και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή της Κορωνης, για την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 6ετών, με την οποίοα είχε βγει με το φουσκωτό για θαλάσσια βόλτα με την 6χρονη κόρη του. Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες -μέχρι στιγμής-, ο 50χρονος έπεσε στη θάλασσα, και το κοριτσάκι έμεινε μόνο του στο ακυβέρνητο σκάφος.
Το φουσκωτό παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και ξεβράστηκε στη θέση Αγία Τριάδα, οπού η ανήλικη εντοπίστηκε από λουόμενους της παραλίας οι οποίοι ενημέρωσαν και το Λιμενικό.
Το κοριτσάκια, για προληπτικούς λόγους. μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει με την υποστήριξη ψυχολόγου σε νοσηλεία. Ενώ η ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 50χρονου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.