Καλλιθέα: Τροχαίο ατύχημα για την Άντζελα Δημητρίου

Τροχαίο ατύχημα, είχε η λαϊκή τραγουδίστρια Ατζελα Δημητρίου, όταν το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε, συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε τοπικό δρομολογιο στην Καλλιθέα.

image

Όσοι βρέθηκαν στη συμβολή της Πεισιστράτου με την οδό Επαμεινώνδα, στις Τζιτζιφιές (03/06-18.00) έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σύγκρουσης του πολυτελούς μεγάλου κυβισμού τζιπ με το 910 λεωφορείο που εκτελέι τοπικό δρομολογιο στο Δημο Καλλιθέας.
Όταν η οδηγός του μαύρου τζιπ αποβιβάστηκε από το όχημα, όσοι προσέτρεξαν σε βοήθεια, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο της, την αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Ατζελα Δημητρίου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, Άτζελα Δημητρίου, κινείται με το πολυτελές τζιπ της, στο μονόδρομο της Πεισιστράτου, στις Τζιτζιφιές, και στρίβει αριστερά με προορισμο τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στην κεντρική οδό Επαμεινώνδα, κινείται προς την ίδια κατεύθυνση, το 910 λεωφορείο που εκτελεί τοπικό δρομολόγιο στην Καλλιθέα.

Από τη σήμανση της Τροχαίας στο σημείο, οι οδηγοί που κινούνται στην Πεισιστράτου οφείλουν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους, στο ΣΤΟΠ, καθώς προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται στην κεντρική οδό Επαμεινώνδα. Από τη σύγκρουση, το βαρύ τροχοφόρο, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε και ακινητοποιήθηκε, σε σταθμευμένο όχημα. Από τύχη δεν τραυματίζονται διερχόμενοι.

Η λαϊκή τραγουδίστρια σοκαρισμένη και με ελαφρύς τραυματισμούς επέστρεψε στο σπίτι της, ενω η οδική βοήθεια παρέλαβε το μαύρο τζιπ, με εμφανή τα σημάδια της σύγκρουσης, στο εμπρόσθιο μέρος του οχήματος, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές υλικες ζημιές.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας.