“Δεν έχω κάνει τίποτε”, δηλώνει ο ποινικός κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα εκτελέσεως Ποινών

Συνοδεία Αστυνομικών οι τρεις κατηγορούμενοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία στον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση.
Κατά τη μεταγωγή του ο ποινικός αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ ο Ειδικός Φρουρός παρέμεινε σιωπηλός.

image

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση κατά του κομμωτή, Πάνου Καλλίτση.
Σε βάρος του ποινικού ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας ενώ για απλή συνέργεια διώξεις ασκήθηκαν κατά του Ειδικού Φρουρού και του Ιρακινου.

image

Στις 12.00 το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα εκτελέσεως Ποινών, ο 29άχρονος Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο 42άχρονος, έγκλειστος σε άδεια από τις Φυλακές Αγιάς Χανίων -όπου κρατείται – κι ο 34άχρονος Ιρακινός, οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 42άχρονου κομμωτή, Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου.

image

“Ειμαι αθωος. Δεν έχω καμία σχέση, δεν έχω κάνει τίποτε”, ισχυρίζεται ότι 42άχρονος ποινικός , στις κατηγορίες που του αποδίδονται. Με σκυμμένο το κεφάλι συνοδεία Αστυνομικών με δεμένα τα χέρια με χειροπέδες, ο Ειδικός Φρουρός, δε θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία.

Με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 29άχρονο Ειδικό Φρουρό, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε σύμφωνα με τη δικογραφία από τη ραδιογωνομέτρηση κεραιών κινητης τηλεφωνιας μες τον Ιρακινός συγκατηγορούμενό του, σε προπαρασκευαστικές επικοινωνίες πριν την αιματηρή απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία στον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση, με το κινητό του τηλέφωνο.