ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ένταση κατά τη μεταγωγή του 19χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο.

Έντονη παρουσία της Αστυνομίας και αυτηρά μέτρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα από νωρίς το πρωί (25/08), για την μεταγωγή των δύο 19χρονων οι οποίοι κατηγορούνται για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη, του 26χρονου Κώστα Σγούρου,και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη.

Από νωρίς έξω από το κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. Συγγενείς του Κώστα Σγούρου, εξαπέλυσαν απειλές προς τους κατογηρουμένους .

Η προσαγωγή του πρώτου, πραγματοποιήθηκε από την είσοδο της οδού Αριστομένους, για να αποφύγουν την επαφή με μέλη της οικογένειας του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου, οι οποίοι παρέμεναν από την είσοδο του κτηρίου στην οδό Ψαρών.

Με την ολοκλήρωση της  απολογίας του 19χρονου κατηγορουμένου ο οποίος πυροβόλησε τους δύο νεαρούς, ενώ στη συνέχεια στο Δικαστικό Μέγρο αναμένεται να οδηγηθεί και ο δεύτερος κατηγορούμενος.

  Ο δικηγόρος του ωστόσο του 19χρονου ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στον Κάμπο Αβίας από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, Αλέξης Κούγιας, προσδιορίζει την υπερασπιστική του γραμμή στις παρενέργεις από τη χρήση των αναβολικών, γεγονός που έχει εξοργίσει τους συγγενείς του 26χρονου Κώστα Σγούρου, ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί με τον 25χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη, από τα πυρά των 19χρονων δρατών.