Ζούσαν σε βίλες με εισοδήματα από διαρρήξεις- Περισσότερες απο 30συλλήψεις της “Μαφίας των Ρομά”

Εξάρθρωση για τη “Μαφία των Ρομά”. Περισσότερες από τριάντα συλλήψεις και πενήντα κατ’οίκον έρευνες.

Ερευνες σε σπίτια- βίλες σε περιοχές της Αττικής, στη Θεσσαλονίκη την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννινα, και  τη Λάρισα πραγματοποιεί η Αστυνομία -ερευνα του ΤΑ Αμαρουσίου- για την εξάρθρωση της “Μαφίας των Ρομά ” μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις σε οικίες και αφαιρούσαν πολύτιμα αντικείμενα κοσμήματα και χρήματα. Μέχρι στιγμής, έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία, ναρκωτικά, κοσμήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά #€200.000 πολυτελή αυτοκίνητα, χρυσές λίρες και όπλα κρυμμένα σε κρύπτες σε πλακάκια μπάνιου, στη κουζίνα, σε ντουλάπες και .. φωταγωγούς.

Περισσότερες από τριάντα συλλήψεις και πενήντα κατ’οίκον έρευνες έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ στην έρευνα που διήρκεσε οκτώ μήνες και συμμετείχαν περισσότεροι από 800 Αστυνομικοί.

Τα μελη της “Μαφιας των Ρομά” δήλωναν άνεργοι και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αρχές σε πολύκροτες υποθέσεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο nantiareport.gr, ότι μελη της “Μαφιας των Ρομά” είναι και οι δραστες της διαρρηξης στο σπίτι της Άννας Βίσση, και της οικίας του εα επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ και της δημοσιογράφου συζύγου του Ηρούς Καριοφύλλη.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις απο την ΕΛΑΣ.