Ζωγράφου: Μάνα και κόρη διαβιούσαν επί μέρες με το νεκρό πατέρα της οικογένειας, μέσα στο διαμέρισμα τους

Σε προχωρημένη σήψη, με έντονες αλλοιώσεις, εντόπισαν υπέργηρο άνδρα ο οποίος παρέμενε νεκρός επί σχεδόν δύο εβδομάδες στον καναπέ του διαμερίσματος, στο οποίο διέμενε η σύζυγος και η κόρη τους

Η φρίκη σε διαμέρισμα του Ζωγράφου, αποκαλύφθηκε όταν η ταχυδρόμος χτύπησε το κουδούνι, για να παραδώσει τη σύνταξη στον 80χρονο άνδρα και μόλις άνοιξαν την πόρτα η σύζυγος και η  κόρη, αναδύθηκε η έντονη δυσοσμία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (01/03) η ταχυδρόμος ανέβηκε στο διαμέρισμα της οδού Ιάσωνος Μάρατου στη περιοχή του Ζωγράφου. Η έντονη και δυσάρεστη δυσοσμία, προκάλεσε την κλήση της Αστυνομίας, και κατά την είσοδό τους στο χώρο, εντόπισαν τυλιγμένο σε κλινοσκεπάσματα, στον καναπέ του διαμερίσματος, το πτώμα του 80χρονου άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Από την αναφορά της ταχυδρόμου, τον προηγούμενο μήνα είχε παραδώσει κανονικά τη σύνταξη στον υπέργηρο άνδρα. Κατ εκτίμηση και σε συνδυασμό με τα ευρήματα της νεκροψίας, ο άνδρας βρισκόταν στο χώρο τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με την κόρη και τη σύζυγό του να διαμένουν στο χώρο χωρίς να έχουν ενημερώσει για την κατάληξή του. Όπως σημειώνεται οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και η επικοινωνία μαζί τους καθίσταται δυσχερής.

Τα αίτια θανάτου του 80χρονου αναμένεται να προσδιορίσει η ιατροδικαστική εξέταση, με εκτίμηση ότι πρόκειται για παθολογική κατάληξη.