Ζωγραφου: Επίθεση με μολωτοφ στο Αστυνομικό Τμήμα

Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί των εν Υπηρεσία Αστυνομικών καθώς ο σκοπός αντιλήφθηκε την επικείμενη επίθεση και αντέδρασε

Καταδρομική επίθεση (14/09-02.40) από οργανωμένη ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες εξωτερικά του ΑΤ Ζωγράφου. Με ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη οι δράστες της επίθεσης κινήθηκαν με αιφνιδιασμό κατά των ενστόλων νυχτερινής βάρδιας και έπληξαν το κτήριο με τις αυτοσχέδιες εμπρηστικές βονβίδες .

Οι δράστες της επίθεσης απέρριψαν μολωτοφ κατά του κτηρίου της Αστυνομικής Υπηρεσίας. Ο σκοπός-σύμφωνα με πληροφορίες  απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- φέρεται να αντιλήφθηκε την επικείμενη επίθεση και αντέδρασε με χρήση χειροβομβίδας κρότου-λάμψης, προς τους δράστες της επίθεσης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ και διμοιρία της ΔΑΕΑ ενώ από αναζητήσεις έχουν προσαχθεί κι εξεταζονται για συμμετοχή στην επίθεση δύο άτομα  .

Στο χώρο της επίθεσης άμεσα μετέβη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Α/Φ Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος έλαβε γνωσγ για την επίθεση απο το προσωπικό που εκτελούσε υπηρεσία όταν σημειώθηκε η επίθεση.