“Ζητείται Ελπίς”… κείμενο Αστυνομικού

..”για τους μάχιμους καμία πρόβλεψη .. Όσο για τον χρόνο παραμονής τους και αυτός kinder έκπληξη.. “πηγαίνετε και θα δούμε ποτέ και αν αντικατασταθείτε”..
Κύριοι του αρχηγείου ή όποιος άλλος αποφασίζει είμαστε άνθρωποι με οικογένειες πίσω”…

Ζητείται Ελπίς …

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ σήμερα ημέρα εθνικής παλιγγενεσίας. Ανάτασης εθνικούς φρονήματος.

Κάποιοι βέβαια φρόντισαν πριν από λίγο γαντζωμενοι από τις καρέκλες τους να διαθέσουν και τρίτη διμοιρία ΥΑΤ από Θεσσαλονίκη για την νησιωτική Ελλάδα.. Αυτή τη φορά η Σαμος θα ενισχυθεί από την πόλη μας.

Απο μία δεξαμενή 10 διμοιριών 3 θα είναι εκτός με αποτέλεσμα η σειρά να επισπευδεται ραγδαία και μιλάμε για μία υπηρεσία που η πλειονότητά της απαρτίζεται από οικογενειάρχες συναδέλφους. Το χειρότερο δε, είναι πως ενημερώθηκαν πριν λίγη ώρα οι συνάδελφοι.

Προγραμματισμος; Για τους μάχιμους καμία πρόβλεψη .. Όσο για τον χρόνο παραμονής τους και αυτός kinder έκπληξη.. πηγαίνετε και θα δούμε ποτέ και αν αντικατασταθείτε..
Κύριοι του αρχηγείου ή όποιος άλλος αποφασίζει είμαστε άνθρωποι με οικογένειες πίσω .

Θεωρώ πως υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος να υπάρχει σχεδιασμός για τα ταξίδια και να μην έρχεται ένα σήμα την τελευταία στιγμή ..
Ζητάμε επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τον προγραμματισμό των ταξιδιών .
Δεν είναι απλά 20 άτομα που μετακινούνται είναι και οικογένειες τους που μένουν πίσω..

ΥΓ Καλό κουράγιο σε όλους μας που υπηρεσία φροντίζει να μην πληττουμε στο κλεινών άστυ και κάθε μέρα μας έχει μία έκπληξη.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ