Ζάππειο: Αφρικανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονη Πολωνή σε τρόλεϊ και στο Αυτόφωρο .. αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης, ενώ τη φωτογράφιζε με το κινητό του, μέσα σε τρόλεϊ και αφέθηκε ελεύθερος από το Δικαστήριο

Δηλώνει Γαλλική υπηκοότητα, ο 30χρονος Αφρικανός, και συνελήφθη (19/11-04.45), για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη Πολωνή, μέσα σε τρόλεϊ στην περιοχή του Ζαππείου.

Ο Αφρικανός δράστης, είχε γίνει αντιληπτός ότι κατέγραφε με το κινητό του την έφηβη ενώ καθόταν με τρεις φίλες της καθώς επέστρεφαν μετά από διασκέδαση. Προκλητικά και με θράσος ο Αφρικανός, παρά την παρατήρηση της 14χρονης να διακόψει την καταγραφή της, την έβρισε και στη συνέχεια της επιτέθηκε ενώ την ώθησε σε κάθισμα, και άρχισε να την θωπεύει στο στήθος και τους γλουτούς βρίζοντας χυδαία.

Ο οδηγός του τρόλεΐ , ακινητοποίησε το λεωφορείο και κάλεσε την αστυνομία με το πλήρωμα να προβαίνει στη σύλληψη του 30χρονου Αφρικανού. Ο Αφρικάνός δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία παραπέμφθηκε στο Β΄ αυτόφωρο μονομελές, η υπόθεση του αναβλήθηκε (για τις 28/11) και .. αφέθηκε ελέυθερος.