Ζ.Τσιριγώτη: «Έχει πολλά αρνητικά η επέκταση του φράχτη»

Εκδήλωση της νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, στην οποία παρουσιάστηκαν οι εθνικές προτεραιότητες στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Απόψεις σχετικά με το μεταναστευτικό κατέθεσε από την Ορεστιάδα η εα Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, επίτιμος Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η εα Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, η οποία εκτελούσε χρέη Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας συνόρων και διαχειρίστηκε (2016-2017) τις παράνομες μεταναστευτικες ροές, υποστήριξε ότι η επέκταση των δομών στο Φυλάκιο καθώς επίσης η επέκταση του φράχτη ότι έχει «πολλά αρνητικά»

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, γκριζάρει την περιοχή που θα μείνει κενό μεταξύ του φράχτη και του κομματιού του ποταμού που ανήκει στην Ελλάδα και αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν βρεθούν μετανάστες πίσω από τον φράχτη επί ελληνικού εδάφους. Η εα Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, για την οποία έχουν γίνει αναφορές για πρόθεση της  να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ζήτησε να σταματήσει η επικοινωνιακή διαχείριση του μεταναστευτικού από την Κυβέρνηση.

Στην εκδήλωση της νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, το παρόν έδωσε και ο πρώην γενικός διευθυντής αστυνομικών υπηρεσιών ΑΜΘ στρατηγός Νίκος Μενεξίδης. Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ με την παρουσία του στην εκδήλωση, επιβεβαίωσε τις φήμες για στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει με το ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια, σε περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο στον Έβρο. Η σύμπλευση του εα Αντιστρατηγου, Νίκου Μενεξίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει σίγουρα πόντους στο κόμμα, καθώς ως Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ έχει υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις σε επαφές με τούς πολίτες και κατ’ επέκταση γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου, κεντρικοί ομιλητές ήταν η πρώην Υπουργός ΠΡΟΠΟ, βουλευτής Άρτας και γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Φθιώτιδας και αναπληρωτής τομεάρχης έρευνας και τεχνολογίας Γιάννης Σαρακιώτης, οι οποίοι παρουσίασαν τις έξι εθνικές προτεραιότητες-κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στην πρόσφατη ΔΕΘ από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στις έξι εθνικές προτεραιότητες περιλαμβάνονται η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η ενίσχυση του εισοδήματος,η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό Δημοκρατικό κράτος.

_______________________________

* thrakinea.gr